Home » Tarieven » Frequentie

Frequentie | Afname mogelijkheden hondenuitlaatservice

Elk gezin, elke familie en elk huisdier is anders. Daarom heeft The VID Service een ruime keuze aan mogelijkheden als het gaat om plannen. Wij houden ons aan een globaal schema, waarin wij onze vaste honden altijd inplannen maar ook ruimte houden voor incidentele wandelingen omdat een hond ons nodig heeft als zijn of haar baasje plotseling een dagje weg moet.

 

Om member te worden van The VID Service hoeft u geen vaste dag verplicht af te nemen. U mag ook een beroep doen op onze diensten op de momenten dat u ons nodig heeft, bijvoorbeeld als u naar een bruiloft gaat, een dagje naar een pretpark of andere reden waarom u een lange dag van huis bent en uw hond(en) anders lang alleen thuis moet(en) zijn.

 

Wilt u gebruik maken van de hondenuitlaatservice omdat u doordeweeks aan het werk bent? Dan staat het u helemaal vrij om een 4 weken plan af te nemen, zodat u verzekerd bent van een vaste dag of meerdere dagen per week.

Nadat er een intakegesprek heeft plaatsgevonden staat u in ons klantensysteem. U mag op elk gewenst moment een beroep doen op onze service. Aanmelden kan gemakkelijk via ons Members Portaal of onze speciale app

 

Losse kaarten

 • Ideaal voor incidentele wandelingen
 • Geen vaste dagen en/of tijdstip
 • Gemakkelijk online bestellen & reserveren
 • Een betrouwbare backup voor uw viervoeter
 • Inclusief aansprakelijkheidsverzekering
 • Inclusief gebruikersaccount voor onze app

4 Weken Plan

 • De meeste korting op het reguliere tarief
 • Gegarandeerd een vaste dag en tijd
 • Voor 2, 3, 4 of 5 wandelingen per week
 • Plan minimaal 8 weken vooruit
 • Inclusief aansprakelijkheidsverzekering
 • Inclusief gebruikersaccount voor onze app

Frequentie | Afname mogelijkheden huisdieren oppas service

In principe maakt u gebruik van de huisdieren oppas service op de momenten dat u zelf niet thuis bent en uw huisdieren moeten verzorgd worden. Nadat er een intakegesprek heeft plaatsgevonden staat u in ons klantensysteem. U mag op elk gewenst moment een beroep doen op onze service. Gaat u een weekendje weg of heeft u al plannen voor de zomervakantie? Laat het ons zo snel mogelijk weten zodat wij de datum ook kunnen reserveren in onze agenda.

Hebben er veranderingen plaatsgevonden of heeft u misschien een nieuw huisdier die ook verzorgd moet worden? Geef dit eenvoudig aan ons door. Desnoods komen wij vooraf nog even langs om de diensten nogmaals te bespreken.

 

Uit veiligheidsoverwegingen worden sleutels altijd direct overhandigd op het moment dat u geen overeenkomst meer met ons heeft. Wij laten uw sleutel achter na het ons laatste bezoek of maken hier samen andere afspraken over. Ook ontbinden wij op dat moment de sleutelovereenkomst.


Hondenuitlaatservice in het weekend

Huisdieren & Katten Oppas in het weekend

The VID Service werkt van maandag t/m vrijdag en op vrijdag vinden er in principe geen wandelingen plaats. Bent u een vaste klant bij The VID Service en moet u onverwachts een lange dag van huis, bijvoorbeeld naar een bruiloft of een een dagje pretpark met het gezin? Dan maken wij graag een uitzondering. Op deze dagen vinden er geen groepswandelingen plaats, maar wij laten uw hond(en) individueel uit of met onze eigen honden. Op een aantal zaterdagen in het jaar organiseren wij tevens strandwandelingen op zaterdag.

Onze huisdieren en katten oppas service is wel te boeken in het weekend. Gaat u een weekendje weg of twee weken? Wij hebben verschillende mogelijkheden qua pakketten en de frequentie hoe vaak wij langskomen. Aan de hand van uw eigen wensen kunt u ons reserveren wanneer u dat wilt. Meer informatie over de pakketten kunt u vinden op de huisdieren oppas pagina.