Home » Tarieven » Aanmelden

Gratis kennismaken

met The VID Service Hondenuitlaat & Huisdieren Oppas

 

Wat leuk dat u op deze pagina klikt om meer te weten te komen over de kennismaking, informatie over onze tarieven en/of het eventueel aanmelden van uw huisdier(en). Natuurlijk wilt u weten wie wij zijn, u kiest natuurlijk niet zomaar iemand uit. 

Graag bespreken wij tijdens de kennismaking uw wensen en wat u van ons mag verwachten. Tijdens de kennismaking kunnen we samen overleggen welke service het beste bij u past. Uiteraard vertellen wij aan u wat u van ons kunt verwachten, kunnen wij u een demonstratie geven van de app en geven wij antwoord op al uw vragen.

Wilt u liever vooraf meer informatie over de tarieven? U kunt onderstaand formulier, geheel vrijblijvend, invullen. Op basis van de gegevens kunnen wij een indicatie van de tarieven berekenen.

 

hondenuitlaatservice alphen aan den rijn

Richtlijnen


Buiten het feit dat alle honden bij ons welkom zijn hanteren wij wel een aantal richtlijnen.

  • Elke hond moet in het bezit zijn van een geldig Europees Paspoort

  • Aan de hand van het paspoort controleren wij of de entingen up to date zijn. Denk hierbij aan Weil, Parvo, Hepatitus Contagiosa Canis en Carré (Cocktail). Ondanks dat de Kennelhoest enting geen verplichting is, raden wij deze wel aan.

  • Uw hond moet vrij zijn van vlooien en wormen en volgens de richtlijnen preventief worden behandeld.

  • Een WA verzekering voor uzelf, gezin en hond is zeer belangrijk. Controleer of in uw WA verzekering ook uw huisdieren zijn opgenomen.

  • Teven die niet gesteriliseerd zijn mogen mee, op uw eigen risico. Mocht blijken dat u de periode niet goed heeft ingeschat, dan is dit op eigen risico. Loopse tevens nemen wij individueel wel mee op wandeling.

  • Elke hond die mee gaat ontvangt een VID  penning aan de halsband. Deze verwijderen wij op het moment dat wij de hond weer terugbrengen.

 

Bij aanmelding ontvangt u automatisch toegang tot het members portaal, de complete algemene voorwaarden, uitdraai van het privacybeleid en sleutelovereenkomst.


hondenuitlaatservice