Home » Mogelijkheden » Werkwijze » Waarom VID Service

Waarom The VID Service Hondenuitlaat

 

Er zijn momenteel veel hondenuitlaatdiensten in Nederland met eigenlijk elk hun eigen manier van werken, omgang in de honden & verschillende tarieven. The VID Service is een uitzondering en net een beetje anders! Iedere hond is uniek, van showhond tot onherleidbare mix. In onze ogen verdiend elke hond de vrijheid en het plezier van wandelen. Of bent u, om wat voor reden dan ook, niet welkom bij een reguliere uitlaatdienst of gaat uw voorkeur uit naar kleinere groepen, dan kunnen wij u van dienst zijn.

The VID Service is kleinschaliger en dat resulteert in meer persoonlijke aandacht en tijd voor de hond. Individuele wandelingen zijn onze grootste bezigheid maar wij doen ook kleine groepswandelingen met maximaal 3 á 4 honden voor een goed overzicht en minder prikkels voor de honden. Daarnaast heeft elke hond een vast persoon die uw hond uitlaat.

Tevens zijn bij ons alle hondenrassen welkom, ook de rassen op de HR lijst. En heeft u uw hond niet laten helpen om specifieke redenen? Wij kijken per hond en per ras in welke klas hij optimaal kan genieten.

Mocht uw hond loops worden en gaat zij normaal met de groepswandeling mee? Dan plaatsen wij haar (tijdelijk) kosteloos naar onze individuele wandelingen. Hierdoor kan uw hond toch nog genieten van een lekkere wandeling.

Bent u zelf ouder of is uw hond al in zijn seniorenleeftijd? Korte leuke wandelingen vanaf uw eigen in huis in zijn vertrouwde omgeving. U bent immers de VIP.

Kortom, The VID Service staat overal voor open en wij hebben zelf ervaren dat het lastig is om te zoeken naar een hondenuitlaatservice en/of huisdieren oppas die even afwijkt van bepaalde handelingen. Bespreek uw wensen en voorkeuren tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Wij vullen de wandelingen in zoals u dat graag ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Daarnaast proberen wij u altijd op de hoogte houden van elke wandeling met onze nieuwe software en app voor de hondenuitlaat en huisdieren oppas. U ontvangt hiermee realtime informatie tijdens onze werkzaamheden. Wij laten berichtjes voor u achter na elk bezoek. Ook houden wij van eenvoud in het maken van afspraken, aan- en afmeldingen en het bestellen van strippenkaarten. Om die reden hebben een speciaal members platform aan onze website toegevoegd. Zo kunt u eenvoudig veel online zelf regelen op de momenten dat het u zelf uitkomt.

Voordelen The VID Service

 

Alle rassen zijn welkom

Reuen & teven zijn welkom

Ruime keuze aan mogelijkheden

Wandelen op maat zoals u dat wenst

Geen overvolle bussen

Groepswandelingen met loslopen

Groepswandelingen aan de riem

Wandelingen voor minder sociale honden

Wandelingen vanaf uw eigen huisadres

Wandelingen voor weglopers

Voor honden die een muilkorf dragen

Speciale puppy uitlaatservice

Senioren dienst voor oudere mensen

Senioren dienst voor oudere honden

Incidenteel of op vaste dagen

Online alles regelen

Gratis toegang tot onze speciale app


hondenuitlaat ter aar
hondenuitlaat alphen aan den rijn
the vid service huisdieren oppas ter aar