Home » Mogelijkheden » Werkwijze

Werkwijze van The VID Service

Elke hond is een VID (Very Important Dog) in het gezin. Maar iedereen gaat hier anders mee om en waar de ene hond super gemakkelijk is in de omgang, zijn er ook honden met een aparte handleiding.

Niet iedere hond kan mee met een hondenuitlaat, waarbij zich groepen vormen van 10 of meer verschillende honden. Het overzicht is gemakkelijk kwijt te raken en bepaalde gebeurtenissen of gedragsverschillen zijn lastig op te merken.

"De kleinschalige hondenuitlaatservice" had ook een leuke naam voor ons kunnen zijn, maar vonden wij niet echt klinken. "The VID Service" omschrijft het meer als iets van deze tijd. Uw hond is namelijk een Very Important Dog en zal daar ook naar worden behandeld. Afhankelijk van uw wensen en uw hond zijn/haar "handleiding" passen wij de wandelingen en activiteiten daarop aan. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat iedere hond met alle honden kan opschieten en het is ook niet vanzelfsprekend dat elke hond met een andere hond wil spelen.

Sommige hebben de voorkeur voor zwemmen, een andere hond wil liever ravotten en sommige kunnen geen genoeg ballen terugbrengen.

Voor iedere aanmelding maken wij een wandeling / activiteit op basis van de wensen en houden wij rekening mee wat u ons doorgeeft. Het is daarom van belang dat u altijd de intakevragen volledig naar waarheid invult.


Wij vinden het niet erg als uw hond soms niet zo reageert zoals u dat graag zou willen en niet volgens 'het boekje' naast de lijn loopt. Wij vinden het alleen erg prettig om wel te weten, zodat wij correct kunnen reageren en/of ergens berekend op kunnen zijn.