Home » Mogelijkheden » Huisdieren Oppas » Katten Oppas Service

Kattenoppasservice | Katten Oppas aan Huis

Over onze kattenoppasservice

The VID Service is niet alleen een hondenuitlaatdienst, maar ook een huisdieren oppas aan huis op de momenten dat u niet aanwezig bent. Met onze katten oppas service verzorgen wij uw katten en poezen en kunt u met een gerust hart een paar dagen van huis.

 

Uit ervaring weten wij dat, met name katten liever in hun eigen omgeving blijven. Een tijdelijk onderkomen in een pensioen, kattenopvang of kattenhotel, kan bij sommige katten veel stress veroorzaken. Blijven uw katten liever in hun eigen omgeving, zijn ze gehecht aan uw spulletjes en hun eigen favoriete slaapplekjes, dan kan onze kattenoppasservice aan huis uitkomst bieden.

Tijdens een intakegesprek komen wij graag even bij u thuis en mag u ons alles vertellen over uw poezenvriendjes. Op het moment dat u van huis bent, gaan wij langs zo vaak u dat wilt en volgen wij altijd uw (speciale) instructies op.

 

Er zijn veel verschillende karakters onder de katers en poezen. Sommige zijn verschrikkelijk aanhankelijk en zijn echte 'socializers'. Er bestaan echter ook hele eigenzinnige katten die zich niet te snel druk maken en hun eigen vertrouwde kattenleven lijden. Ongeacht het karakter, houden wij rekening met alle informatie die wij van u krijgen. Samen met een portie aandacht van onze kattenverzorgster proberen wij uw afwezigheid zo goed mogelijk te overbruggen.

kattenoppasservice katten oppas

Wat doet onze katten oppas aan huis?

Extra service van de huisdieren oppas

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de volgende verzorging bieden. Uiteraard staat het u vrij om de kattenverzorgster extra instructies te geven.

 • Verzorging van de dierenverblijven & kattenbak(ken). Verblijven uw katten in een aparte kamer? Dan maken wij deze kamer schoon en fris.
 • Reinigen van de drink- en waterbakjes
 • Aanvullen van water en voeding
 • Een persoonlijke onderonsje en een portie aandacht
 • Algemene check van de gezondheid
 • Het geven van medicatie (geen injecties)
 • Vachtverzorging
 • Hebben wij twijfels over de gezondheid, dan nemen wij direct contact op
 • Eventueel bezoek aan dierenarts of specialist

Omdat de kattenverzorgster op dat moment in uw woning aanwezig is, kunnen wij ook extra taken voor u doen. Denk hierbij aan:

 • Het eventueel opruimen van de post
 • Eventueel de planten water geven
 • Het geven van een dagelijks verslag via e-mail of WhatsApp
 • De illusie wekken dat er iemand thuis is
  (ramen en gordijnen open/dicht, licht aan/uit e.d.)
 • Het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf zodat u bij terugkomst in een compleet schoongemaakte woning terecht komt. Wij geven toegang aan het schoonmaakbedrijf en zorgen dat uw katten hier geen last van ondervinden.
 • Boodschappen service zodat u niet direct naar de supermarkt hoeft bij thuiskomst.

Heeft u zelf graag iets wat onze kattenverzorgster kan doen? Overleg dit tijdens de intake. Hierbij kunt u denken aan: pakketten en online bestellingen in ontvangst nemen, de vuilcontainer aan de weg zetten en de buitentuin sproeien bij droogte.

De tarieven zijn afhankelijk van hoeveel katten wij moeten verzorgen en hoe vaak u wilt dat wij langskomen. Wij komen op werkdagen langs, maar ook in de weekenden.


katten oppas kattenoppasservice zuid holland

Naast onze kattenoppasservice verzorgen wij uiteraard ook uw andere huisdieren tijdens uw afwezigheid. Lees hierover meer op onze huisdieren oppas service.

Wij bieden verschillende 'standaard' pakketten van een aantal dagen in de week, meerdere keren per dag of een twee-weken-vakantie-service. Ook deze pakketten kunt u terug vinden op de pagina van de huisdieren oppas.


Daarnaast zijn wij bij al onze werkzaamheden verzekerd. Kwaliteit, veiligheid en secuur werken staat bij ons hoog in het vaandel, maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Het is fijn om te weten dat onze verzekering achter ons staat op alle momenten. Wij hopen dat wij nooit aanspraak hoeven te maken op onze verzekering. Mocht dit wel zo zijn dat is het altijd fijn om te weten dat alles netjes wordt opgelost.

The VID Service heeft een ruim werkgebied en is voornamelijk actief in Ter Aar, Alphen a/d Rijn, Nieuwveen, Nieuwkoop, Langeraar en Aarlanderveen. Voor deze plaatsen berekenen wij geen extra reiskosten. Woont u in een andere plaats? De verzorgsters zijn altijd bereid om langer te reizen, maar daarvoor geldt wel een kilometervergoeding.