Home » Mogelijkheden » Huisdieren Oppas » Dieren Vervoer

The VID Service Taxi Service | Honden & Huisdieren vervoer

Onze auto is speciaal ingericht voor het vervoer van honden. Als service bieden wij 'The VID Service Dieren Taxi', wat eigenlijk een trendy benaming is voor 'Honden Transport, Honden Taxi of Honden auto'. Wij brengen uw hond naar iedere gewenste locatie zoals bijvoorbeeld de dierenarts of trimsalon en halen deze weer op. Deze service is eventueel ook beschikbaar als het gaat om katten of andere huisdieren en u heeft zelf geen vervoer.

 

Bij een bezoek aan de dierenarts kunnen wij uw huisdier halen en brengen. Gaat u zelf niet mee? Geef duidelijk bij de dierenarts of specialist aan dat een begeleider met uw huisdier aanwezig is. Wij proberen uw huisdier zo goed mogelijk te ondersteunen. Mocht uw huisdier medicatie mee krijgen, bespreek de betalingsmogelijkheden vooraf met de dierenarts of specialist.

Bij terugkomst zullen wij een verslag uitbrengen over het bezoek en de adviezen van de dierenarts aan u doorgeven.


De service bieden wij aan vanaf een vertrekpunt in: Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Langeraar, Nieuwkoop, Nieuwveen & Ter Aar.
Omdat ons werkgebied ruim is, gelden er per woonplaats andere tarieven.

U kunt ons inschakelen voor een enkele rit, maar ook voor een haal- en brengservice incl. 20 minuten spreekuur.

Standaard zijn de tarieven gebaseerd op een rit binnen uw eigen woonplaats. Is de bestemming buiten uw woonplaats en meer dan 5km vanaf uw huisadres. Dan vragen wij een kleine kilometervergoeding.

Spoed Service | Avond- en weekenddienst
Moet u met spoed naar de dierenarts of andere specialist met uw huisdier? In de avonduren of in het weekend? Bel ons om te vragen of wij beschikbaar zijn. Voor deze service hanteren wij wel toeslag op het reguliere woonplaats tarief.