Home » Mogelijkheden » Hondenuitlaatservice » VID Senior | Mini Trip

Senior Service | Mini Trip

 

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom uw hond niet met een lange individuele wandeling of intensieve groepswandeling mee kan. Speciaal voor deze groep honden hebben wij de Senior Service voor de hond, Senior Service voor de mens en de Mini Trip.

Een korte wandeling vanaf het huisadres volstaat om even de pootjes te strekken.

Misschien vindt u een korte wandeling al voldoende voor uw hond op de momenten dat u niet thuis bent. Als u een hele lange dag van huis gaat, kunnen wij ook 2x per dag even de pootjes strekken.

 

Momenteel is deze service enkel mogelijk in Ter Aar (Zuid-Holland)


 

Wandelingen met onze hondenuitlaatservice vinden altijd plaats op maandag t/m vrijdag. Bent u een vaste klant bij ons en moet u op zaterdag of zondag een lange dag van huis? Op afspraak kunnen wij deze service ook uitvoeren in het weekend. Vraag hiernaar tijdens de intake.

 

The VID Senior voor de mens

 

Sommige mensen (veelal ouderen) zijn door omstandigheden zoals ziekte, een operatie of andere oorzaak niet in staat om hun hond alle zorg te bieden die het nodig heeft. Veelal kunnen zij nog wel de zorg thuis op zich nemen, maar is het lastig om de hond voldoende uit te laten. Om te voorkomen dat iemand afstand moet doen van de hond of dat de hond niet voldoende kan worden uitgelaten, richt onze uitlaatservice zich ook op deze doelgroep. Op deze manier hoeft de hond niet elders ondergebracht te worden.

Bent u zelf niet meer goed te been en heeft u wel een hulpmiddel in de vorm van een rolstoel o.i.d.? Dan gaat u toch gezellig mee.

De wandelingen duren ongeveer 10-20 minuten; afhankelijk van de wensen van de eigenaar en de hond.

Is uw hond bijzonder actief en heeft deze echt behoefte aan meer; dan kan deze uiteraard ook mee met de andere pakketten.

The VID Senior voor de hond

 

Mijn vacht wordt wel wit maar mijn hart blijft van goud.


Iedereen hoopt dat hij of zij nooit afscheid hoeft te nemen van hun trouwe viervoeter, maar ook honden worden ouder. Speciaal voor de Senior hond; komen wij bij uw afwezigheid even langs om de hond uit te laten. Dit is een kleine wandeling met de oudere hond vanaf uw eigen huis, zodat ze toch even de pootjes kunnen strekken in uw afwezigheid. Wij snappen dat uw oude kameraad geen energie meer heeft om een uur te spelen en te rennen en een klein rondje volstaat.


Ook honden die (tijdelijk) niet actief mee kunnen doen aan de andere wandelingen, zijn van harte welkom bij de korte wandeling. Tijdens uw afwezigheid proberen wij (in dit geval) de dienst in de middag uit te voeren.

De wandelingen duren ongeveer 10-20 minuten; afhankelijk van de wensen van de eigenaar en de hond.