PUPPY SERVICE HONDENUITLAAT

VID Hondenuitlaatservice Puppy service

 

Er komt een moment dat uw pup een keertje alleen thuis moet blijven. Een proces wat tijd en energie kost, want uw puppy moet nog leren dat er altijd iemand terugkomt. Heeft uw hond dat vertrouwen niet goed meegekregen in de jonge jaren, dan kan dat vervelend zijn voor iedereen.

Met de speciale VID Puppy service gaan wij in uw afwezigheid even op visite bij uw pup. Wij spelen, ruimen eventuele ongelukjes stilletjes op en gaan even een klein stukje wandelen wat past bij de leeftijd. Eet uw pup nog meerdere dagen per dag, dan blijven wij hier even bij en gaan wij na het eten nog een keertje plassen. Op die manier zit er een overbrugging in de periode dat de pup even alleen is.

Puppy's vanaf 6-8 maanden mogen mee met de groepswandelingen. De Puppy uitlaatdienst is een perfecte opstap voor het wennen aan de uitlaatservice (en aan ons) om in de toekomst met andere wandelingen mee te gaan. Standaard maken wij een wandeling vanaf uw huisadres, passend bij de leeftijd van uw puppy. Ook kunnen wij eventueel een kleine rit met de auto maken, zodat uw pup alvast kan wennen.

Bespreek uw wensen, uw rituelen en de pup zijn vaardigheden met ons, zodat wij uw pup liefdevolle aandacht kunnen geven zoals u dat graag wil.

De bezoekjes zijn 30-45 minuten en in die tijd geven wij uw pup alle aandacht. Voor de tarieven, verwijzen wij u graag naar onze tarieven pagina.


Bezoeken voor de puppy service vinden altijd plaats op maandag t/m vrijdag. Bent u een vaste klant bij ons en moet u op zaterdag of zondag een lange dag van huis? Op afspraak kunnen wij deze service ook uitvoeren in het weekend. Vraag hiernaar tijdens de intake