Home » Mogelijkheden » Hondenuitlaatservice » VID at the park
HONDENUITLAATSERVICE HONDENPARK

Dog's at the Park

 

Een gezellige groepswandeling naar een speciaal hondenpark waar heel veel andere hondenvriendjes ook spelen. Samen met een klein groepje gaan wij ook lekker spelen. Uw hond kan hier ongestoord rennen, spelen, afkoelen in het water en voornamelijk spelen met andere honden. Dit alles op een afgeschermd terrein.

Omdat hier alle honden samen komen, is het van belang dat uw hond absoluut sociaal is naar mens en dier.


Alle honden lopen los in een afgeschermd gebied en door de kleine groep met maximaal 3 á 4 honden hebben wij een goed overzicht op wat de honden doen en hun gedragingen. Door met kleinere groepen te wandelen houden wij de sfeer gezellig en ontstaat er een leuke band tussen de honden.

Bovendien geldt in de meeste gebieden een opruimplicht en met een kleinere groep kunnen wij ons ook houden aan onze verplichtingen.

Met de groep gaan wij 60 minuten naar het park waar uw hond zich maximaal kan uitleven.

Let op, deze wandeling kan behoorlijk intensief zijn en is niet geschikt voor honden die (tijdelijk) geblesseerd zijn, recent zijn geopereerd of voor loopse teefjes.

 

Deze wandeling is geschikt voor honden:

  • honden die zeer sociaal zijn naar mensen, kinderen en dieren
  • honden die de basiscommando's goed beheersen en komen op verzoek
  • honden die goed los kunnen lopen
  • honden vanaf 6-8 maanden (afhankelijk van het type hond)
  • met een eigenaar die het niet erg vindt dat de hond wat viezer thuis komt als normaal

 

 

 

Groepswandelingen met onze hondenuitlaatservice vinden altijd plaats op maandag t/m vrijdag. Bent u een vaste klant bij ons en moet u op zaterdag of zondag een lange dag van huis? Op afspraak kunnen wij deze service ook uitvoeren in het weekend. Vraag hiernaar tijdens de intake.