Home » Mogelijkheden » Hondenuitlaatservice » VID at the lake
groepswandeling hondenuitlaatservice

VID At the Lake | Groepswandeling

 

Een gezellige groepswandeling naar een natuurgebied in de regio. Samen met een klein groepje gaan wij lekker wandelen. Op sommige plaatsen is het mogelijk om uw hond te los laten en op andere stukken zal deze aan de riem met de groep mee lopen. Alleen de honden die de basiscommando's goed beheersen mogen los. Dit alles in overleg met de eigenaar.

Deze service is geschikt voor (bijna) alle honden, mits deze sociaal zijn naar mens en dier. Waar het is toegestaan kunnen de honden lekker los mee lopen. Kan uw hond niet loslopen, is uw hond nog enigszins angstig of een echte jager? Dan blijven deze honden aan de riem. 

Met de groep zijn wij 60 minuten op pad en gaan wij naar een natuurgebied waar uw hond zich maximaal kan uitleven.

The VID Service Hondenuitlaat gaat alleen op pad met kleinere groepen van maximaal 4 honden. Hierdoor kunnen wij goed overzicht houden en zijn wij ook andere wandelaars niet te veel tot last in het natuurgebied. Sommige honden komen beter tot hun recht in een kleinere groep en wij kunnen alle honden maximale aandacht geven.

 

Dog at the Lake Groepswandeling is geschikt voor:

 

  • sociale honden
  • honden die niet los kunnen lopen om wat voor reden dan ook (blijven aan de riem)
  • honden die de basiscommando's goed kennen (mogen los)
  • honden vanaf 6-8 maanden (afhankelijk van het type hond)

 

The VID Service Hondenuitlaat heeft een ruim werkgebied. Onze hondenuitlaatdienst is actief in Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Langeraar, Nieuwkoop, Nieuwveen, Ter Aar en Woubrugge.

 

Mocht uw hond loops worden, dan wordt uw hond (kosteloos) tijdelijk overgeplaatst naar de individuele wandelingen gedurende haar periode.

 

 

 

 

Groepswandelingen met onze hondenuitlaatservice vinden altijd plaats op maandag t/m vrijdag. Bent u een vaste klant bij ons en moet u op zaterdag of zondag een lange dag van huis? Op afspraak kunnen wij deze service ook uitvoeren in het weekend. Vraag hiernaar tijdens de intake.


Volg de wandelingen via een persoonlijke app

Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze software en app speciaal voor de hondenuitlaatservice. Met een gratis account die u van ons ontvangt, ontvangt u realtime informatie op de momenten dat wij met uw hond op pad zijn. Met de ingebouwde chat kunt u direct in contact met ons komen en u kunt korte notities toevoegen aan de afspraken. Alle ingeroosterde wandelingen kunt u direct raadplegen en hebben wij uw hond weer thuisgebracht, dan ontvangt u direct een verslag van de wandeling, eventueel een foto en de route* die wij hebben gewandeld met uw hond.

Toegang tot deze app wordt automatisch voor u geregeld en tijdens een kennismakingsgesprek leggen wij graag de werking van de app aan u uit.

Meer informatie over onze hondenuitlaatservice software kunt u hier lezen.

* De route wordt pas door ons geactiveerd als alle honden zijn opgehaald. Dit in verband met de privacy van onze klanten.