Home » Mogelijkheden » Hondenuitlaatservice » VID at the Beach

Strandwandelingen met de hond

 

Heerlijk af en toe, uitwaaien op het strand. Helaas is ons werkgebied niet dichtbij het strand en moeten wij daar altijd een stukje voor rijden.
Incidenteel plannen wij een dagje strand met de viervoeters! 

 

Voor de strandwandeling komen wij uw viervoeter ophalen voor een wandeling van ruim 60 minuten op het strand, waar de hond al zijn energie kwijt kan. Inclusief reistijd zal uw viervoeter ongeveer 2 á 2,5 uur van huis zijn.

 

Strandwandelingen met The VID Service Hondenuitlaat worden hoofdzakelijk ingepland op zaterdag, in de periode van 1 oktober tot 1 april. 

 

Uw hond wordt opgehaald rond 10:00 uur 's ochtends. Nadat alle honden zijn opgehaald rijden wij richting het strand. In het duingebied houden wij de hond aan de lijn en mogen op het strand pas los. Wij wandelen ruim 60 minuten met de honden die mee gaan. Nadat wij terugkomen bij de auto, krijgt uw hond vers water en drogen wij deze zo goed mogelijk waarna onze terugreis begint en uw hond rond 12:30 uur weer terug zal zijn.

 

 

Uit de praktijk blijkt dat honden bij terugkomst vaker moeten plassen en/of diarree kunnen krijgen van zeewater.  Het is niet in het belang van de hond, dat deze bij terugkomst nog uren alleen zit.

 

Voorwaarden

  • Honden lopen los op het strand, het is belangrijk dat uw hond goed luistert, los kan lopen & sociaal is naar mensen, kinderen en dieren
  • Honden komen onderweg andere dieren tegen (paarden, vogels etc), het is belangrijk dat uw hond hier niet achteraan gaat
  • Kinderen spelen op het strand met voetballen of ander speelgoed (vliegers e.d.), het is daarom ook belangrijk dat uw hond deze voorwerpen kan negeren

Zodra er nieuwe data bekend is, wordt deze weergegeven via onze Facebookpagina en het VID Members Portaal.

Aanmelden kan (eventueel) tijdens de intake, het Members Portaal of via het aanmeldformulier.
Wij nemen bij voorkeur honden mee die al bij ons bekend zijn.


Voor de strandwandelingen geldt vol = vol