Home » Hondenuitlaatservice Alphen a/d Rijn

Hondenuitlaatservice Alphen a/d Rijn

The VID Service staat bekend om de individuele wandelingen met elke hond, ongeacht het ras. Wij vinden het belangrijk dat elke hond uit Alphen a/d Rijn kan genieten van mooie wandelingen en maximale aandacht.

Onze hondenuitlaatservice richt zich voornamelijk op individuele wandelingen en zeer kleine groepswandelingen. Hierdoor zijn alle hondenrassen bij ons welkom, ook de rassen die momenteel op de Hoog Risico lijst zijn geplaatst.


Het is niet vanzelfsprekend dat elke hond met een andere hond moet (kunnen) spelen. U kunt zelf ook een andere reden hebben waarom u liever geen gebruik maakt van een reguliere hondenuitlaat waarbij met grote groepen honden wordt gewandeld. De mogelijkheden bij The VID Service zijn eindeloos.

 

De mogelijkheden kunt u lezen op onze speciale wandelingen pagina.

 

Bent u op zoek naar een vakantie oppas tijdens afwezigheid en woont u in Alphen aan den Rijn? Gaat u een weekendje weg en blijven de kleine huisdieren thuis? Wij komen langs voor een portie aandacht en goede verzorging.

 

Heeft u zelf specifieke wensen betreffende de wandeling? Bekijk onze website voor alle informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

the vid service hondenuitlaat alphen a/d rijn