Home » Hondenuitlaat Nieuwkoop

Hondenuitlaat Nieuwkoop

 

The VID Service Hondenuitlaat is gevestigd in Ter Aar en rondom werken wij een ruim gebied en komen wij ook langs in Nieuwkoop.

 

Wij zijn een hondenuitlaatdienst die zich voornamelijk richt op individuele wandelingen en zeer kleine groepswandelingen. Wij zijn van mening dat alle honden moeten kunnen genieten van de wandeling en daarom zijn bij ons alle rassen welkom. Van klein tot groot, van jong tot oud en van sociaal tot minder sociaal.

Onze uitlaatdienst komt graag bij u langs in Nieuwkoop om de eventuele mogelijkheden te bespreken. Wij hebben verschillende pakketten, zoals de individuele wandelingen, zeer kleine groepswandelingen, puppy oppas en de voor de oudere honden passen wij het wandeltempo aan.

Naast onze hondenuitlaatdienst bieden wij ook de huisdieren oppas aan. Met deze service verzorgen wij alle andere dieren bij u thuis voor als u even niet thuis bent.


Voor onze werkzaamheden betaald u één tarief en berekenen wij geen extra voorrijkosten.

 

Wij hebben geprobeerd om alle informatie op onze website te vermelden. Mocht u toch nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.