Home » Dog Walker Ter Aar | Hondenuitlaat Ter Aar

The VID Service | Dog Walker in Ter Aar

dog walker ter aar hondenuitlaat

Heeft u een drukke dag op het werk of moet u een lange dag van huis en kan uw viervoeter niet mee? The VID Service Hondenuitlaat uit Ter Aar gaat met uw viervoeter op pad.

 

Afhankelijk van uw wensen en de wensen van uw hond(en) kijken wij welke activiteit het beste bij u past. Wij hebben diverse groepen beschikbaar en daarbij is er vast wel een activiteit die bij uw hond past. Voor honden die niet zo van andere honden houden, bieden wij de individuele wandeling aan. Zo kan uw hond toch genieten van de vrijheid van wandelen zonder dat wij de drukke wandelgebieden op zoeken. Heeft u een allemansvriend thuis? Dan zal hij of zij zich uitstekend vermaken met onze Doggie Meet & Greet at the Park of de groepswandeling rond het meer en park.

 

Incidenteel organiseren wij zelfs uitjes naar het strand voor een flinke strandwandeling met de honden van de hondenuitlaat. Als een echte 'pack' gaan wij even lekker uitwaaien op het strand. Als een echte dog walker kunt u ons overal vinden.


Ook voor mensen die (tijdelijk) niet zo mobiel zijn of slecht ter been, kunnen wij uitkomst bieden met onze service voor senioren. Soms komt het voor dat het uitlaten niet meer zo gemakkelijk is, maar dat de zorg thuis nog wel prima gaat. Wij komen op vaste dagen en tijden even langs voor een kleine wandeling.

 

The VID Service is actief in en rondom Ter Aar en met onze speciaal ingerichte auto halen wij uw viervoeter op en gaan wij lekker op pad. 's Avonds kunnen de voetjes & poortjes voldaan weer omhoog.

Naast onze hondenuitlaatservice bieden wij ook vakantie opvang aan voor alle andere soorten huisdieren. Heeft u oppas nodig voor uw katten, konijnen of guppen? Lees hier alles over op onze speciale pagina. Met verschillende pakketten, kunt u onze service afstemmen op de momenten dat uw huisdieren zorg nodig hebben.

 

Wij hebben klantvriendelijkheid, service en flexibiliteit hoog in het vaandel staan en doen er alles aan om uw huisdieren te verzorgen als u er even niet bent. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven en bieden kortingen op frequente afspraken zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Na inschrijving, kunt u eenvoudig veel zelf regelen via het VID Members Portaal. Van het doorgeven van aan- en afmeldingen, bestellen van strippenkaarten en opvragen van de gemaakte foto's.

 

Heeft u vragen over onze werkwijze? Er staat al veel informatie op onze website, maar natuurlijk wilt u ook weten wie wij zijn. Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.