Home » BLOG » De nieuwe App voor onze hondenuitlaat & huisdieren oppas

De nieuwe App voor onze hondenuitlaat & huisdieren oppas


Een App voor de hondenuitlaat & huisdieren oppas? Bestaat dat? Ja! En wij gaan er mee werken.

Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een App voor. Van internetbankieren tot kookwekkers. Na een uitvoerige demo hebben wij besloten de diensten te gaan integreren in onze website en gebruiksklaar te maken voor onze klanten. Spannend, want wij kunnen wel enthousiast zijn, maar eigenlijk is het ook een verlengstukje van onze service naar onze klanten toe, dus wij zijn reuze benieuwd of wij u ook enthousiast kunnen maken over het gebruikersgemak.


Realtime informatie

 

In uw persoonlijke klantenaccount kunt u alle belangrijke informatie vinden. Uw eigen persoonlijke gegevens, maar ook krijgt elk huisdier zijn of haar eigen profiel. Na het downloaden en inloggen kunt u altijd en overal de afspraken met ons teruglezen. Ook ziet u direct de online agenda en op welke dagen en tijden wij langskomen voor de verzorging van uw huisdieren of om uw hond op te halen.

 

Dog Brother is Watching You

 

Persoonlijk vinden dit wij dit echt een leuke feature binnen de nieuwe App. Gaan wij wandelen met uw hond en bent u eigenlijk wel benieuwd waar uw hond allemaal is geweest. Dan kunt u dit eenvoudig nalezen bij uw huisdieren profiel. U kunt precies zien waar wij zijn geweest, hoeveel kilometer wij hebben gelopen met uw viervoeter* en hoe laat wij uw hond hebben opgehaald en thuisgebracht. Ook kunnen wij vinkjes plaatsen bij gebeurtenissen zoals de kleine- en grote boodschap. Hierdoor weet u precies wanneer uw hond voor het laatst zijn of haar behoefte heeft gedaan.

* Dit zijn uiteraard onze wandel kilometers, uw hond heeft met het rennen, spelen en ravotten vast het viervoudige afgelegd.

Live Contact

 

Op het moment dat wij uw huisdieren verzorgen of met uw hond op pad zijn kunt u live contact met ons opnemen via de ingebouwde chat. Natuurlijk moeten wij wel even in de gelegenheid zijn om te reageren, maar wij reageren altijd. Snelle berichtjes, die niet standaard zijn, of kleine dingetjes die u toch even wilt melden kunt u snel en gemakkelijk doorgeven. Ook kunt u bij elke afspraak apart een notitie toevoegen voordat wij gaan beginnen aan de wandeling. Stel u heeft het voer per ongeluk niet klaargezet voor uw huisdier, dan kunt u dit direct aan ons doorgeven via de afspraak notitie.

Gemak voor de verzorgster en dog walker

 

En ook voor ons zitten er veel voordelen aan het gebruik van de app. Wij kunnen elke dag duidelijk onze planning bekijken en de belangrijkste gegevens over uw huisdieren staan bovenaan bij de opdracht. Wandelingen en bezoeken in het verleden kunnen wij ook altijd even raadplegen zodat wij ook altijd up-to-date zijn.

 

Ook hebben wij direct toegang tot uw persoonlijke gegevens en het medische dossier van uw huisdier. In gevallen van nood kunnen wij direct zien wie uw dierenarts is en direct handelen en de juiste informatie doorgeven aan de specialist.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.