Home » Algemeen » Samenwerkingen

Sponsoren, samenwerkingen, interessante websites & kortingen

The VID Service vind het belangrijk dat mensen en bedrijven samenwerken. Samen zijn wij één groot team. Schrijft u een blog, verkoopt u producten voor huis(dieren) of is misschien fotografie een hobby? Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen.

Interessante websites in ons vakgebied

Wet- en regelgevingen en andere interessante websites boordevol waardevolle informatie.

Vermeldingen

The VID Service kunt u vinden op tal van andere websites. U kunt op onze bedrijfsprofielen meer informatie vinden over ons en uiteraard beoordelingen van andere enthousiaste VID Members.

 

Samenwerking met Zooplus | De online webwinkel voor al uw dierenbenodigdheden

The VID Service heeft een unieke samenwerking met Zooplus. Hierdoor kunt u profiteren van extra kortingen en aanbiedingen bij Zooplus. Via onze nieuwsbrieven & Facebook houden wij u op de hoogte van de laatste aanbiedingen en speciale actie's voor members of The VID Service.

Bent u nog niet bekend met Zooplus? Klik op de Zooplus banner en ontvangt direct 5% korting op uw eerste bestelling.


Samenwerking met Petplan | De meest uitgebreide verzekering voor al uw huisdieren

Een ongeluk zit in een klein hoekje en de kosten aan een dierenarts of specialist kunnen flink oplopen. The VID Service staat erg achter het initiatief van Petplan. Bij Petplan zijn heupen en ellebogen meeverzekerd en ook fysio- en gedragstherapie wordt vergoed door Petplan. Klik op de banner voor meer informatie, het berekenen van uw premie en een overzicht van de vergoedingen.


Samenwerking met Zoo Adventure | Kwaliteit laarzen voor lange wandelingen en warme & droge voeten

ZOO Adventure outdoorlaarzen worden sinds 2012 gemaakt voor dames en heren die genieten van het buitenleven. Ze wandelen, gaan er op uit met de hond of paard, vissen, en lopen door het water tijdens lange boswandelingen. De laarzen van ZOO Adventure onderscheiden zich door een eigenwijze, stoere vormgeving, de vele verschillende kleuren en modellen én de kwaliteit van de materialen. Deze leren waterdichte laarzen zijn eenvoudig te onderhouden. Modellen met XL-schachten, en ook Slimfit schachten, zorgen voor een comfortabele pasvorm. 


Boots and Woods

Boots and Woods is een Nederlands merk dat staat voor hoogwaardig, exclusief en stijlvol! De mooiste dames- en heren- laarzen webshop met een prachtige collectie hoge Klassieke-, modische korte- en outdoor-laarzen van Boots and Woods. 

Boots and Woods heeft online een prachtig assortiment. Bekijk online de Boots and Woods collectie.