Home » Algemeen » Members of the Pack

Members of the VID Pack

Een overzicht van honden die zich uitstekend vermaken bij hondenuitlaatdienst The VID Service.

 

Staat uw hond er nog niet bij? Wij voegen regelmatig nieuwkomers toe nadat u toestemming heeft gegeven.


Frank

Frank is het type 'ruwe bolster, blanke pit'. Spelen, rennen, ravotten, alles gaat in hoog tempo. Frank zoeft door zijn hondenleven en is een meester in het uithalen van kattenkwaad. Meestal kunnen wij wel lachen om Frank zijn acties, maar Frank wil het water echt niet uit en staat het liefst de hele dag met zijn pootjes in de sloot. Doordat Frank soms wat 'hyperactief' is, reageren andere honden niet altijd even lekker op Frank en dat snapt Frank niet waardoor hij het kaas niet van brood laat eten. Zijn baasjes vinden het prachtig als hij toch kan genieten van de wandelingen; waar wij hem stiekem even pootje laten baden (we hebben toestemming van zijn baasje, maar dat weet Frank niet..ssst).


Maes

Maes een prachtige reu van 1,5 jaar en staat volop in het actieve hondenleven. Met zijn staart kwispelt hij zo hard dat hij bijna opstijgt en alles machtig interessant vindt. Een ontzettende lieverd en allemansvriend. Maes gaat voor zijn socialisatie mee met de groepswandeling, maar ook mag hij soms één op één mee omdat zijn baasjes hem ook wat meer manieren willen bijbrengen in het hedendaagse verkeer. Een uitstekende combinatie voor Maes, want hij is echt overal voor in. Binnenkort gaan wij beginnen met onze fietsles samen met Maes, zodat Maes ook lekker kan draven naast onze fiets tijdens de uitlaat.


Ramses

Ramses de dartelende Beagle inclusief het karakter waar een Beagle om bekend staat. Een allemansvriend maar gaat ook graag alleen op pad zodra hij de kans krijgt. Ramses vindt namelijk alles machtig interessant wat vleugels heeft. Ook Ramses gaat mee met groepswandelingen, maar blijft dan netjes aan de lijn en af en toe mag hij van zijn vrouwtje mee met een extra lange luxe privé wandeling als zijn vrouwtje op zaterdag een dagje van huis moet. Samen met onze eigen viervoeter zet hij de boel op stelten en banjeren ze wat af samen. Ramses vindt het allemaal prachtig.


Sam & Spook

Sam, de oude doerak geniet op zijn oude dag van een lekkere wandeling in het park. Sam de Sjokker noemen wij hem en hij is een oase van rust als hij mee gaat met onze individuele wandelingen. We gaan er bijna zelf ook van sjokken. Omdat Sam al wat ouder is, zijn de groepswandelingen iets te druk voor hem. Sam woont samen met Spook en ook Spook krijgt onze aandacht als wij Sam terugbrengen. Spook is een echte knuffelkater en wacht bij de deur totdat ook hij een portie aandacht krijgt. Of zullen het de snoepjes zijn die Spook probeert te pikken van Sam.


Gaia

Gaia is een prachtige dame van 8 jaar oud maar alleen haar grijze snuit verraadt dat ze al in haar senioren leeftijd zit. Gaia is niet zo dol op andere honden en doet het liefst haar eigen ding op haar eigen tempo. Haar baasjes hebben ontzettend veel getraind met Gaia en zij is fantastisch buiten. Gaia heeft ook een passie en dat zijn stokken. Onderweg verzameld zij alle stokken die ze tegenkomt. Als de stokken te groot zijn, neemt zij even een pauze om de stok te verdelen in kleine stronkjes. Dat is natuurlijk veel makkelijker om mee te nemen tijdens de wandeling.


Nanook

Nanook is een echte 'happy the peppy' Golden Retriever en een echte mensen vriend. Ongeacht zijn formaat klimt hij het liefst op schoot en blijft hij tijdens de wandelingen lekker dichtbij, behalve als hij beestjes ziet met vleugels, want dan maakt het voor Nanook niet uit of er een vieze sloot tussen hem en zijn gevleugelde vriend zit. Ook Nanook is ontzettend goed getraind door zijn eigenaren en dat maakt elke wandeling een genot voor ons. Nanook loopt samen met zijn huisgenootje Gaia en na een lange wandeling gaan ze moe en voldaan weer samen naar huis.


Miss Grace (Grace)

Grace doet haar titel Miss eer aan. Grace is een prachtige (& krachtige) Rottweiler en is een echte dame met een duidelijk temperament die door een herplaatsing een nieuw gouden mandje heeft gevonden. Hierdoor is nog niet haar hele karakter bekend naar andere honden, mensen en dieren toe. Dat geeft helemaal niets, want het gaat stapje voor stapje steeds beter. Omdat de eigenaar toch enigszins voorzichtig is, geven wij daar gehoor aan door de rustige gebieden op te zoeken en de socialisatie heel langzaam op te bouwen. Door haar echte Rottweiler karakter zijn wij wel gevallen voor de charmes van Miss Grace en genieten wij echt van haar.


Fleur & Max

Fleur & Max! De nieuwste members van The VID Service. Moeder en zoon houden ons lekker bezig tijdens de wandeling. Fleur & Max hebben een 'haat-liefde' verhouding met elkaar. Met zijn tweeën op pad is een geweldig uit'tje, maar komen er andere honden in het spel dan willen ze elkaars aandacht niet delen en kunnen ze niet meer door één grasveld of sloot. Heel vervelend natuurlijk waarop de eigenaar heeft besloten dat ze samen in relatietherapie moeten bij een ervaren hondengedragstherapeut. Gelukkig gaan Fleur & Max prima met elkaar om als wij een wandeling maken in rustig gebied zodat ze samen toch moe en voldaan weer naar huis kunnen.


Benieuwd naar de avonturen van de Members of the VID Pack? Volg ons op Facebook voor leuke updates